пʼятниця, 7 квітня 2017 р.

Навіщо вивчати іноземні мови?



У моїй школі рідко побачиш людину,якій подобається вивчення іноземних мов. Більшість учнів думають, що це нікому не потрібний предмет. Вони вважають, що й без нього зможуть отримати хорошу професію. Але це не так.
По-перше, навіть в невеличку контору потрібні фахівці зі знанням іноземної мови, а то й двох. На даний час найпопулярнішою у вивченні мов є англійська. Англійська мова в плані кар'єри - це і більш висока зарплата, і закордонні відрядження. До того ж у професіонала своєї справи зі знанням іноземної мови є можливість перебратися в закордонний філіал фірми, а це вже позначається і на фінансах, і на перспективах.

По-друге, англійська - мова міжнародного спілкування. Ви можете подорожувати за кордон, не побоюючись не знайти дороги до готелю. Для вас не стане проблемою влаштувати закордонний шопінг, ретельно розпитати у продавця всі подробиці про товар, ви спокійно замовляєте страви в ресторані,тому що знаєте переклад та легко спілкуєтеся з офіціантом. Ви заводите іноземних друзів, причому не тільки з Англії чи Америки, але і з інших країн, оскільки англійська мова - саме міжнародна, її вивчають і в Індії, і в Норвегії, і повсюди.

По-третє, знання англійської мови - це доступ до літературних та кіно-новинок. Не потрібно чекати, поки книгу переведуть, ви з легкістю читаєте їх в оригіналі. Міжнародні онлайн ігри - розвага сучасних підлітків - теж вимагають певного рівня володіння англійською.


Пройдіть, будь ласка, опитування тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар