вівторок, 27 червня 2017 р.

Роль англійської мови в сучасному світі



Ще кілька років тому англійська мова сприймалася всіма як іноземна. Але з часом, роль англійської мови зросла настільки, що тепер вона вважається в усьому світі міжнародною. Вивчення англійської мови для більшості з нас стає, мало не найбільшою проблемою в житті. Кожна доросла людина мріє опанувати англійську хоча б на розмовному рівні і готові викладати купу грошей, щоб їх дитина знала англійську.
Чому ж так?

- Знання англійської мови - це в першу чергу крок до успішної кар'єри. В сучасному світі важко знайти престижну професію без знання англійської мови.

- Англійська мова - мова міжнародного спілкування. Знаючи англійську мову, ви без проблем подорожуватимете закордон і не виникнуть проблеми у розмові з персоналом готелю, продавцем або ж з людьми,які там проживають.

- Велика частина цікавої і потрібної літератури виходить саме англійською мовою. Нам доводиться чекати переклад, який, як відомо, має властивість не передавати всю інформацію і не доносить думку автора в повному обсязі.

- Велика частина сторінок в інтернет з потрібною інформацією поширюється саме англійською. Всі міжнародні змагання і конференції проводяться на англійській мові. Значна кількість комп'ютерних програм і додатків складаються знову ж на англійській мові.

На жаль, у школі я не вивчала англійську мову, тому повинна опановувати її самостійно. На мою думку, англійська повинна бути обов'язковою мовою у всіх школах, бо вона знадобиться кожному в житті.